Merk: SKU: DR4639-101

Koop hier de nieuwste Nike Liverpool training sweater 2023 voor dames. Deze training sweater heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. Deze training sweater  kan je bestellen in de volgende damesmaten: XS, S, M, L, XL en XXL. Deze sweater wordt door de speelsters van Liverpool Women FC gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League en bekerwedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2022-2023. Deze trainingstrui is onderdeel van het Liverpool trainingspak 2023. 

De Liverpool training sweater 2023 is overwegend wit en bevat grijze mouwen. Deze training sweater heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten een all-over print van ruiten. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike. Het logo van Liverpool betreft de Liverbird met daaronder de initialen van de club: LFC. Op het midden van de trainingstrui prijkt ook het logo van sponsor AXA. De mouwen betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bieden ook voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater strak om het lichaam valt. Deze Liverpool training top bestaat voor 91% uit polyester en 8% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dry Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De training sweater heeft een normale pasvorm. 

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Knit materiaal voelt zacht aan op je huid.
  • Design met opstaande kraag en rits
  • Body: 91% polyester/9% elastaan. Vlakken: 94% polyester/6% elastaan.
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Wit/Smoke Grey/Tough Red
  • Stijl: DR4622-101

Wil jij net als sterren als de speelsters van Liverpool Women FC deze trainingstrui dragen? Klik dan op de button om deze top exclusief te kopen! 

Koop deze producten